38 weken zwanger; De laatste loodjes

by Chantie on 7 November 2010

Sinds vorige week vrijdag ben ik echt klaar voor de bevalling, ik moet wel nog wat kleine boodschapjes doen maar dat is zeker te overzien. Zag ik er eerst nog tegen op, nu nadat ze vorige week vrijdag onze kleine uk gedraaid hebben van onvolkomen stuit naar een gewone hoofdligging is er een last van me afgevallen.

Geheel pijnloos was die versie zeker niet en ik had het ook echt niet gek gevonden had beeb besloten opdat moment te komen. Maar gelukkig ging alles goed en bleef ons kleine ukkie ook de week er na netjes in hoofdligging liggen. De conclusie; een versie verre van prettig, maar ik ben blij dat ik het heb laten doen. Ik kan me namelijk voorstellen dat een keizersnee helemaal niet prettig is!!

{ 5 comments… read them below or add one }

Sha November 7, 2010 at 10:22

Joehoeiiiii het is bijna zover, fijn hoor dat de beeb gedraaid is.
Prachtige buik!
Xxxxx Sha

Corres November 7, 2010 at 21:11

Gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen nog even volhouden laat het nog maar even wennen aan deze houding bl111b xxxx corres

Loezju November 8, 2010 at 11:23

Fijn dat ukkie goed is blijven liggen. Nog even volhouden, het einde is in zicht.

Marjolijn November 8, 2010 at 19:59

Wat een mooie buik. En toch super dat ze hem toch hebben kunnen draaien. We wachten met spanning de laatste 2 weekjes af:-)

XX

Lisette van der Mark November 17, 2010 at 23:09

Het komt allemaal goed schatje !! Liefs, Lisette

Leave a Comment

Previous post:

Next post: