Baby voelen

by Chantie on 13 May 2006

Toen ik rond de 9 weken zwanger was had ik een vrij onrustig en zenuwachtig gevoel in mijn onderbuik, maar of dit nou echt al zo vroeg mijn kleintje is geweest vraag ik me af. Rond mijn 15e zwangerschapsweek begon ik wat meer te voelen een beetje licht gerommel en dacht dan ook dat dit aan mijn darmen lag (lekker naïef niet?). Maar nu, nu de weken vorderen weet ik eigenlijk pas sinds de 17e zwangerschapsweek zeker dat ik mijn kleintje echt voel. En wat een geweldig gevoel is dat, echt zo onbeschrijfelijk mooi….. En door dit bewegen van die kleine merk ik dat ik mijn Belly Talk steeds minder gebruik omdat ik geen bevestiging meer hoef te hebben of het met die kleine nog allemaal goed zit. En nu is het wachten tot die kleine zo hard trapt dat de toekomstige papa ook wat gaat voelen. Ook daarop kan ik niet wachten!

{ 5 comments… read them below or add one }

Melloo May 14, 2006 at 09:23

Wat mooi is het he! Ik voel het sinds deze week ook heel regelmatig, en het maakt het allemaal zo echter! Mijn vriend heeft het wel al gevoeld, dus gewoon proberen hoor!

Nicole May 14, 2006 at 12:04

Leuk is dat he je kleintje voelen. Als je strax een paar weken verder bent dan zie je ook echt duidelijk je buik uitpuilen op sommige plekken, dan word het alleen maar leuker.

corres May 14, 2006 at 16:39

het is fijn als je het regelmatig voelt dat geeft je een
zeker gevoel maar owee als je straks op het “eind”
loopt dan zal je nog wel eens terug denken aan die
lieve kleine schopjes.

Tonny May 16, 2006 at 21:18

Heerlijk joh dat je de kleine nu voelt bewegen. Tante Tonny kan ook niet wachten totdat ze ook even kan voelen…. ;) Lijkt me wel geweldig!

AndreX June 28, 2017 at 23:24

I must say you have high quality posts here. Your content
can go viral. You need initial traffic only. How to get massive traffic?
Search for; Murgrabia’s tools go viral

Leave a Comment

Previous post:

Next post: