Hot or not?!

by Chantie on 28 May 2009

 
Birkenstocks; alleen die naam al!!
Altijd heb ik mijzelf gezworen nooit, maar dan ook nooit van mijn leven op die dingen te gaan lopen. Ze mogen dan volgens zeggen lekker zitten, ze hebben ze geen uitstraling en het imago is naar mijn idee ook veel te duf.
 
Maar wat doe je als ze, zoals nu, echt in de mode zijn? Loop je als een suffe achter de mode aan of kun je je zelf beheersen en binnen je eigen grenzen blijven?? Met die Crocs heb ik me gelukkig kunnen beheersen maar nu?!
 
Heel eerlijk gezegd heb ik er een beetje moeite mee. Ik geloof echt niet dat ik nou zo’n meute loper ben maar ik zie er wel graag hip uit en als ze dan ook nog goed voor je voetjes zijn….. Zou de keuze snel gemaakt moeten zijn met al die hippe en felle zomerkleurtjes van nu, met ook nog op veel plaatsen er een gratis nagellakje bij. En als ik dan vertel dat ik ze ook nog met korting kan bemachtigen, zelfs dán twijfel ik nog. Om over de reactie van Henk nog maar even niet te spreken!
 
Vermoedelijk zit ik deze week nog in een schoenenzaak om alleen even te passen, gewoon even het gevoel en een “band” met het merk te krijgen. En als ik dan nog zo ’n drang heb om er hip bij te lopen dan zullen we het toch serieus in overweging moeten nemen vermoed ik.
 
Wat vinden jullie, hot or not??? En voor welke kleur gaan we??
 

20/07 update:
Ik heb ze inmiddels gepast en nee, ik ga ze niet kopen! No way, ik ga NIET met die dingen lopen, hoe HOT ze ook zijn…. ;0(

 

{ 46 comments… read them below or add one }

Nientjuh May 28, 2009 at 07:27

Voor ons zijn ze hot. Meen en ik hebben allebei een paar en willen er graag beide nog een zomerskleurtje bij hebben. Ik heb nu zwarte en dochterlief heeft bronskleurig en ze lopen heerlijk :-)
Groetjes en een hele fijne donderdag, Jeanine

LoveJoe May 28, 2009 at 08:44

Ik vind ze leuk! Ik heb ze zelf niet, ik loop niet vaak op dat soort schoenen/slippers hoe je ze ook maar wilt noemen!
Ik zou voor wit gaan denk ik!
Fijne dag!

Natazz May 28, 2009 at 13:59

Ik vind ze gaaf al zijn ze ook heul lelijk, maar ik hou het bij mijn crocs, ik vind ze na 4 jaar nog altijd heerlijk lopen. Ik ben ook totaal niet modegevoelig wat dat betreft. ;-)
Overigens vind ik de crocs ook nog altijd even lelijk hoor en zou ze ook nooit mooi gaan vinden. *gniffel*

Ik voor witte of zwarte gaan, die passen overal bij. ;-)

Lisette May 28, 2009 at 14:06

Ik weet nog wel een schoenenzaak waar ze nu in de aanbieding zijn…en alles wat jij aan hebt is toch HOT dus koop je nou maar lekker wijffie, komt allemaal goed ! x

Ilja May 28, 2009 at 14:06

Ik vind ze toch wel hot! Aan de ene kant zijn ze lelijk, maar ik vind ze toch ook wel wat hebben ;) Maar ik zou voor zwart of wit gaan (denk dat ik binnenkorte de verleiding ook niet kan weerstaan..), omdat dat overal bijpast. Maar een vriendin van mij heeft paars en die zijn ook heel gaaf!

Hanry May 28, 2009 at 14:46

Ik vindt ze vaak leuk staan bij anderen. :)
Ik zou voor het zomerse geel gaan :)

corres May 28, 2009 at 14:50

doe gek met je hoofd
dan kijken ze niet naar je benen
dlIIIb corres

Carmen May 28, 2009 at 15:40

Hey zussie,

Ik heb net vet leuke slippers gekocht in noordwijk. kijk ff op http://www.birkenstock.com

Kussie

Gonny May 28, 2009 at 17:18

Ik heb ze zelf niet, maar wil ze wel graag hebben. Welke kleur? ja dat wordt weer enorm moeilijk…ik vind de witte leuk, maar ook de paarse, groene en…nou eigenlijk allemaal :D

Rineke May 28, 2009 at 17:43

Hé Chantal, zag via hyves dat je een blog hebt. Leuk hoor.
En wat betreft de birkenstocks. Tja lastig hé, had dezelfde gevoelens. Ben uiteindelijk toch ook maar door de knieeën gegaan want ze zaten in de winkel zo lekker en ik wou ook wel eens hip zijn ;o). Heb nu regelmatig een “zilver/grijs” paar aan m’n voetjes zitten, wel de smalle soort want de normale maat die in de meeste winkels liggen zijn veel te breed voor me. En ja ook m’n dochtertje heeft een paar gekregen; met dubbel bandjes en allemaal gekleurde bloemetjes; ze is er helemaal verliefd op en ook ik ben superblij met m’n birkenstockjes; kan ik eindelijk eens een hele dag als hippe mama op slippers lopen. M’n strakke witte skiny spijkerbroek er bij en ik voel me helemaal top. NU nog zo’n mooie tas asl jou erbij en voila helemaal af

Succes in ieder geval maar weer, valt niet mee hé al die lastige keuzes. Alsof leven al niet zwaar genoeg is.

Groetjes
Rineke

Sh@ May 28, 2009 at 19:17

Waaa wat een lol!
Meid gewoon doen! De zwarte lak die ik nu heb zijn “special edition” dan is het gedeelte waar je voet op zit zwart, ipv bruin.
En dat maakt het wel net ietsje mooier want begrijp helemaal wat je bedoelt.
En oja ze zitten na een week pas echt lekker, moeten echt ingelopen worden.
Successsss
xx sha

Jaime May 28, 2009 at 21:44

NOT!!! echt niet… never nooit niet.. haha alhoewel… m’n collega’tje heeft ze door haar schoenenwinkel laten pimpen! Er zitten allerlei leuke steentjes op! Dan vind ik ze wel weer leuk…

Tja… net zo als die croqs… zelf vind ik ze niet leuk, maar dan wel weer bij m’n kids..

xxx Jaim

Marijtje May 28, 2009 at 22:14

Heyy Chantal,
Ik las net even je blog en ik ben nu dan ook eindelijk gevallen voor deze teenslippers.
Ik heb wel de zwarte met zwarte leren voetzool,want hier zie je die lelijke voetafdrukken niet in :P
Ik heb nu de nieuwe lijn gezien en die vind ik erg leuk.
De Rock Star Baby collectie is ontworpen door Toco Torres, de drummer van Bon Jovi.
Deze vind ik echt een aanrader! Hier zie je ook dat de voetzool zwart is ipv suede kleur.
Suc6 met zoeken.
Groetjes Marijtje

Martine May 28, 2009 at 23:30

Ik zeg Hot!

En zo lopen echt te lekker…
En ik zeg als iedereen er op loopt lopen we met zn alle voor lul :p

Erika May 29, 2009 at 10:03

NOT!!!!!
Mijn ouders lopen er al sinds mensenheugenis op die afgrijzelijke dingen!!!! Sinds ik me kan herinneren roep ik nu niet, dan niet, nooit niet!!!! Ook niet met hippe kleurtjes! Ik moet bekennen dat ik wel crocs heb, maar dat waren de enige dingen die prettig liepen toen ik zwanger was van roos, nu liggen ze diep, diep, diep onder in mijn kast… te wachten op de camping whahahahahahahaha.

Wees onderscheidend en koop ze NIET!!!!!!!!!!!!!!!!

lfs

Marieke May 29, 2009 at 11:01

Ik vind ze heeeeeeeel lelijk, maar ze schijnen ontzettend lekker te lopen. Succes met beslissen!

Prinsesje May 29, 2009 at 13:37

Ik heb die schoenen ook :) ze zitten geweldig. Heb ze in het paars maar zou nog wel een andere kleur willen. Beetje jammer dat ze duur zijn… maar ze zijn echt fijn!

San May 29, 2009 at 14:28

Hier twee (zilver en zwart) paar in bezit maar dan geen echte, want ik ga daar noot zoveel geld aan besteden. Ze lijken net op de echte en lopen net zo lekker en ben ik ze zat dan kan ik ze zo zonder schuldgevoel weggooien, maar eerlijk is eerlijk ze lopen zalig!

Ruthy May 29, 2009 at 19:43

Dank je wel voor je felicitatie! Ik was jouw blog helemaal uit het oog verloren en het is dta er een paar berichtjes hieronder nog een stukje van je oude layout te zien is want ik meost heel hard nadenken wie jij ook alweer was. hahaha!
Wat gaaf zeg, dat je op tv komt met je taarten. Ze zijn dan ook echt super gaaf!

Ruthy May 29, 2009 at 19:45

Oh, en om nog even op het bericht te antwoorden: ik ben vandeweek zwart lakleren Birkenstocks gekocht omdat ik open schoenen zocht.
Ik vind ze onder een broek mooi staan, maar onder een rokje dus weer helemaal niet. Je moet wel erg wennen aan al die bobbels onder je voet en een hele dag erop lopen lukt me nu nog niet zonder pijnlijke voeten te hebben na die paar uur aan. Maar naar men zegt gaat dat na een paar dagen over als de schoenen helemaal naar je voeten zijn gaan staan. Ik ben benieuwd. Hoop dat dta zo is, want ik heb ze gekocht met het oog op de zomervakantie en de vele wandelingen die we dan zullen gaan maken.

Linda May 29, 2009 at 23:33

ik zoek al tijden naar een fatsoenlijke open schoen waar ik ook op kan werken en dit leek m te gaan worden, ik zat wel met hetzelfde als jij hoor.
maar toen, de stap genomen, blijken die krengen niet te bestaan in mijn maat, herenmodel wel maar die zijn weer te breed en toch ook behoorlijk wat lomper.
en heel eerlijk, ik vond ze niet eens zo lekker zitten

Sheila June 3, 2009 at 12:19

Ik dacht eerst… waar heb je het over. Toen zag ik de foto’s… denk ik nog steeds… waar heb je het over?

Ik ben niet van de trends. Ik droeg al grote brillen toen ze nog niet in waren en helaas zijn ze nu overal. Balen. Deze dingen zijn gewoon giga lelijk. Waarom zijn ze in godsnaam ‘hip’? En het verbaast me dat mensen ze dan ook dragen puur omdat ze ‘hip’ zijn. Dat maakt het al voor veel mensen mooi. I hate that. Gewoon je eigen mening hebben. Draag die lelijke krengen dan in ieder geval omdat je ze persoonlijk mooi vindt, niet omdat je het jezelf laat opdringen door de trendsetters.

Net zoals crocs. Alsjeblieft… waar hebben we het over. Houd gewoon je eigen identiteit door je eigen stijl te creëren. Ik baal altijd als ik iets leuk vind en het is helemaal hot.

Jura June 3, 2009 at 17:42

I absolutely love it

check it http://www.youtube.com/watch?v=LvYJ-aMhJ-A

Erika June 5, 2009 at 11:50

O ja, heb een leuk alternatief gevonden… loopt ook hemels!

Ugg slippers, ja je leest het goed, ugg slippers!! Zijn mooi, vind ik en lopen heerlijk, en… je krijgt geen koude voeten, want ze zijn gevoerd, whahahahahaahahahaha!!

lfs

ps, als jij en jaime gaan taarten bakken/decoreren, kom ik mee om ze te helpen opeten!!

Tilly June 8, 2009 at 22:03

Not!
Ben te eigenwijs om met de mode mee te doen voor die prijs. Ik geloof gerust dat ze lekker zitten…..

Voor ons de goedkopere varianten.,,

Ben dan ook wel heel benieuwd hoe jou mening is over Crocs !?

Belinda June 8, 2009 at 22:53

Ik ben d’r vorig jaar al ingetrapt :)

En ze lopen super!!!
( nu had ik ook al de oude versie van de birckenstocks voor m’n werk gehad dus wist dat het lekker liep)
Ik heb de witte.. en ik schat zo in dat ik een dezer dagen er nog wel een ander kleurtje bij koop.. zilver ofzo :D

Bar June 9, 2009 at 23:29

definitely not! Volgens mij had mijn moeder ook deze slippers…voor d’r werk ofzo. Dacht ik zo….ja ze schijnen heerlijk te lopen…maar van mij mogen ze dan alleen gaan lopen…mijn voeten gaan er not in. Maakt niet uit welke kleur ze hebben…vind ze echt niet mooi…ben benieuwd wat je gaat doen! Wel over bloggen he!

xxx

Loezju June 10, 2009 at 20:49

Ik vind ze absoluut NOT NOT NOT!! Echt vreselijk lelijke dingen. Zou ze dus ook nooit kopen.

Moet bekennen dat ik wel van die ugly Crocs heb, omdat die vreselijk lekker zitten. In en om het huis, verder komen ze niet whoehahaha.

annemieke June 19, 2009 at 15:36

ik ben sinds zaterdag om ……… kleur zwart maar natuurlijk ook een paar teenslippers van Scapa gekocht voor overdag en naar mijn werk!!

Oke ik geef toe dat ik me er nog steeds voor schaam maar ze lopen echt heerlijk in en om het huis en s avonds als ik de hond uitlaat in het donker!!

Danielle June 25, 2009 at 15:57

ik heb mijn birries op die moment aan mijn voeten.. de standaard zwarte.. ze zitten heerlijk!

Esjuh© June 25, 2009 at 20:43

Ik vind ze eerlijk gezegd erg lelijk. Mijn dochter heeft neppers uit Thailand en ze zitten voor geen meten, ze heeft een hele dikke blaar tussen haar tenen. Ik heb ze inmiddels weggegooid.

Elise June 30, 2009 at 16:48

Ha, ik heb ze volgens mij 20 jaar geleden ook gehad en nu heb ik nog steeds de slippers van Croqs .. en stap ook net over. ieder jaar is er een ander merk in ik vind het helemaal goed.

En ik vind die Birkenstocks echt lelijk.

groetjes Elise

Eva July 2, 2009 at 12:15

die roze-paarse zijn tof! zelf zou ik voor zilver of basic zwart gaan..

Saar July 12, 2009 at 08:54

En heb je ze nou gekocht?

Noelle July 21, 2009 at 11:05

Je hebt ook hele leuke Birkenstocks. Met steentjes enzo. Ik heb gewoon Basic zwart.
En je hebt nog veel meer modellen.
Sommige zien er erg leuk uit =D

Ninaas July 24, 2009 at 11:05

Uhhmm… hot wil ik ze niet noemen, maar wel heel fijn! Ik heb ze in het zwart en in het geel.. en ze zitten heerlijk!! Sorry! ;o)

Belinda July 26, 2009 at 21:51

Jaahhhh ik heb ook nog zilveren gekocht ;)

ze waren 20 euro goedkoper hier op de braderie

Maar ik zie dat jij je beslissing genomen hebt hahahaha

Bar August 5, 2009 at 08:49

Leuke nieuwe layout! Ben je er nog? Mis je!

Germaine August 10, 2009 at 19:53

haha, goed zo! Sommige dingen zijn gewoon zo lelijk dat je nooit je principes ervoor overboord moet gooien…
Ben lang niet bij je geweest, ga even lekker bijlezen.

Sharon August 16, 2009 at 17:07

Ik had exact hetzelfde als jou, alleen heb ik toegeven. Na een gangpad in de winkel te hebben rondgehobbeld op deze dingen was ik verkocht. Eerst alleen omdat het praktisch aanschieten was met het uitlaten van de hond, maar nu heb ik ze continu aan. I la-la-la-la-like them!

Marieke August 20, 2009 at 22:17

Ik twijfel ook nog HEEL ERG. Maar ALS ik ze koop, dan ga ik voor de zwarte (mat). Die passen nog overal bij.

Roos September 10, 2009 at 10:13

Ik vind ze eigenlijk wel heel erg leuk! En niet perse omdat ze in de mode zijn. Ik houd gewoon van comfortabele schoenen en toevallig vind ik deze er ook nog wel geinig uitzien.

Danielle September 17, 2009 at 15:36

wanneer ga jij weer bloggen? :)

85200000 December 19, 2014 at 10:32
easy banana bread January 3, 2016 at 14:29

Whichever way you decide to make the bread, you will certainly adore the
nutritious goodness and excellent taste of Pita. Like other
adults, I have worries, such as the student loans
I need to repay. Carbohydrates contain extra calories; hence, those who have a sedentary lifestyle fail to use up the
calories that end up staying inside the body.

??????? January 23, 2016 at 05:27

I like the helpful information you provide to your articles.
I’ll bookmark your weblog and take a look at once more right here regularly.
I am slightly sure I’ll be told many new stuff right right here!
Good luck for the next!

Leave a Comment

Previous post:

Next post: