Kaartjes en Postcrossing

by Chantie on 20 September 2009

Iedere dag als ik met Lars beneden kom op de zaak schiet hij richting het sleuteltje van de postbus en gaat vervolgens zelf de “bus” openmaken in de hoop dat er wat in zit. Meestal zit er alleen post in wat voor de zaak bestemd is en niet voor ons privé, op wat rekeningen of een tijdschrift na dan. En om iedere keer de teleurstelling op zijn gezichtje te zien dacht ik dat het leuk zou zijn als er ook echt iets voor hem in zou komen te liggen. Dus heb ik ons opgegeven bij Postcrossing.com.

Postcrossing.com is een site waar je je inschrijft, je adres achterlaat en nadat jij 5 echte ansichtkaarten verstuurd hebt naar mensen die random door de Postcrossing computer uitgekozen zijn, zelf ook weer echte kaarten daarvoor terug krijgt. Iedere keer dat een kaartje van jou aankomt ergens op de wereld, krijg je er weer eentje terug en kun je er ook weer eentje wegsturen.


Iedereen die door de Postcrossing computer uitgekozen wordt krijgt ons adres en kunnen het profiel bekijken wat ik heb aan gemaakt bij Postcrossing. Op je profiel kun je aangeven wie je bent, wat je hobby’s zijn en wat voor soort kaartjes je wilt ontvangen. Voor de nieuwsgierigen onder ons; mijn profiel.

Nu heb ik er inmiddels 14 verstuurd en zijn er 11 bij ons aangekomen. Bij die 11 kaartjes zitten er vanuit China, Finland, Duitsland, Taiwan en Turkije. En sommige zijn zoooo leuk!!

Wil je Lars misschien ook een kaartje sturen?? Hij word namelijk 30 september 3 jaar en ik zou het zo leuk vinden als de bus dan echt een keertje vol ligt met kaartjes voor hem!!

Als je het adres wilt hebben dan kun je dat aangeven in je reactie, laat dan wel een goed e-mailadres achter en dan mail ik ons adres aan je door.

{ 14 comments… read them below or add one }

Sharon September 21, 2009 at 04:49

Heb het ook een tijd gedaan. In totaal 51 kaartjes verstuurt. Ben het nu eigenlijk wel beu :(

hanry September 21, 2009 at 06:41

Ik ben ook ingeschreven bij postcrossing. Vindt het heel leuk en ik wil Lars best een kaartje sturen hoor voor zijn verjaardag :)

Groetjes,
Hanry

Roos September 21, 2009 at 14:57

Hoor er steeds meer over. Het lijkt me ook heel leuk, ga er nog even wat meer informatie over opzoeken. Ik ben hier nog niet eerder geweest, maar ik wil Lars best een kaartje sturen hoor!!

Nientjuh September 21, 2009 at 16:34

Hai meis, ik weet niet hoe het kan maar ik heb je site totaal uit het oog verloren. Absoluut niet de bedoeling en ben dan ook blij dat je een reactie bij mij hebt achter gelaten zodat ik je site weer kan op pakken. Ik heb ook zitten denken om te gaan postcrossen maar het ontbreekt mij gewoon aan tijd. Ik heb nog zoveel dingen die ik wil doen en die ook blijven liggen dus ik wacht er nog maar even mee.
Hele fijne avond, lieve groetjes Jeanine

Nientjuh September 21, 2009 at 16:38

PS: Wil je mij even je adres sturen :-)

Piepernutsje September 21, 2009 at 20:32

Ik heb ook meegedaan aan Postcrossing maar werd het later een beetje zat en ben ermee gestopt.
Maar een kaartje sturen naar Lars gaat zeker lukken, dus kom maar op!

Prinsesje September 22, 2009 at 10:59

Dat postcrossing-gedoe trekt mij nog steeds niet :) maar wel leuk om er bij anderen over te lezen. Je layout is leuk geworden! Ga je ook weer actief schrijven op je log?

Loezju September 22, 2009 at 15:07

Helaas te weinig tijd om ook nog mee te doen met postcrossing. Stuur je je adres even? Dan krijgt Lars een kaartje met zijn verjaardag :D

Ilja September 22, 2009 at 17:45

Wat een ongelooflijk leuk idee, nu rent Lars zeker nog harder naar de brievenbus?
Dat er nog maar veel kaartjes mogen komen!

Natazz September 23, 2009 at 09:23

ik weet nooit wat ik op zo’n kaartje moet zetten dus weet ook niet of het wat voor mij is maar het lijkt me wel heel leuk. Wie weet dat ik het nog eens ga doen.

En tuurlijk wil ik je zon een kaartje sturen, leuk idee dus stuur je adres maar. ;-)

Danielle September 23, 2009 at 09:43

ik hoor steeds meer mensen die aan postcrossing doen! wel erg leuk om al die kaartjes te ontvangen..! :D

corres September 23, 2009 at 19:22

een heel leuk idee zeker voor Lars en die kaartjes komen er wel
met zijn verjaardag zoals ik al die reacties zie wat zal hij genieten

groetjes corres

Saar September 25, 2009 at 09:14

Wat leuk dat je weer actief gaat bloggen. Wil je je adres sturen?

Nientjuh September 25, 2009 at 09:35

Pssssst…!!
Een hele fijne vrijdag en alvast een gezellig weekend.
Groetjes, Jeanine

Leave a Comment

Previous post:

Next post: