Opnamen voor….

by Chantie on 11 May 2009

Helemaal leuk!!!
 
Een hoop mensen vroegen zich af wat er nou voor TV opnamen waren in mijn keuken. Donderdag en vrijdag waren er TV opnamen in mijn keuken voor Teleac.
 
Via mijn Hippetaarten site heeft Teleac contact met me opgenomen met de vraag of ik en nog drie mensen op TV een “cursus” taarten maken wilde volgen. Ik zou dan moeten zorgen voor twee mensen die onervaren waren en twee mensen die iets ervaring hadden met taarten. Natuurlijk kon ik die vinden en ons clubje bestond deze twee dagen dan ook uit: Romy en Lioni als beginners en Desire en ik als “gevorderden”.
 
We begonnen donderdag morgen met een simpele ronde basis taart en eindigden vrijdag middag met een over de top Bollywood taart, helemaal fout en dus helemaal leuk. We werden constant met camera en geluid gevolgd die dagen en na twee dagen zie je die camera gewoon niet meer, heel bizar!!! Ik hoop daarom dat Remco me er een beetje voordelig op zet!! ;0)
 
De 4 afleveringen (want dat gaan het worden) zijn helaas pas op in het nieuwe TV seizoen te zien van publieke omroep, ergens in november van dit jaar. Maar tegen die tijd zal ik dat nog wel een keertje melden hier.
 
Het zijn echt twee top dagen geweest met heel veel lol en waar we in een mega sneltreinvaart met z’n viertjes totaal 15 taarten hebben geproduceerd!!! En geloof me dat is niet niets in twee dagen tijd met een camera op je snufferd!! Ik denk dan ik voor iedereen kan zeggen inclusief de crew ….. even geen taart!! ;0) Maar wil jij nog meer taartjes zien?? Kijk dan op Hippetaarten, mijn taartensite.
 

{ 11 comments… read them below or add one }

Nientjuh May 11, 2009 at 07:06

Oh wat gaaf joh. En wat een prachtige taarten zie ik daar weer op de foto. Ik vind die roze met die bloemen helemaal top. Leuk om weer een logje van je te lezen. Ik wens je een hele fijne en gezellige dag vandaag.
Groetjes, Jeanine

Hanry May 11, 2009 at 09:58

Wat leuk, lijkt me, om zo iets te doen :)
Prachtige taarten die ik op de foto zie :)

Natazz May 11, 2009 at 10:03

Oh wat leuk, wel even helpen herinneren want ik wil het natuurlijk wel zien. ;-)

Erika May 11, 2009 at 10:38

Wat super cool weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

remco May 11, 2009 at 11:14

Leuk om te lezen, dat je zo enthousiast was, Chantal!
Ook ik heb het enorm naar m’n zin gehad tijdens het grote taart-versier-gala. Ben nu bezig met een eerste selectie van het materiaal en de lol spat van het scherm. Hoewel ik op dit moment liever even geen taart meer zie, ben ik over een paar dagen vast wel weer gunstig te beïnvloeden met wat spiegels en kraaltjes voordat ik de montage in ga (maar verder volkomen integer en onomkoopbaar). Groeten aan de mede-taartversiersters en nogmaals bedankt voor de geweldige ontvangst en sfeer.

corres May 11, 2009 at 23:32

erg mooi en nog lekker ook

Prinsesje May 12, 2009 at 16:52

Ziet er geweldig uit :)

romy May 12, 2009 at 23:33

chantal,ik wil je bedanken voor de leuke en leerzame”versier” dagen. Het was oergezellig! Ik zie je snel weer!!

Gonny May 16, 2009 at 13:07

Wat leuk zeg!! En wat een mooie taarten :)

Joyce May 21, 2009 at 17:55

Wat leuk zeg zulke opnames!
Ik ga die link van jouw taartensite eens even doorgeven aan mijn schoonzusje, die doet het namelijk ook graag.. taarten maken ;)

Sh@ June 15, 2009 at 20:38

Wat leuk die foto’s!!! Zie ik nu pas, erg gaaf resultaat, ben benieuwd om het op tv te zien!
Was gezellig!!

Groetjes Sharon

Leave a Comment

Previous post:

Next post: