Pond thema van Playgro

by Chantie on 12 June 2006

Ik heb erg zitten twijfelen over het thema Snoopy. Snoopy is leuk, super leuk, maar nu we ervoor aan het shoppen zijn geweest is er eigenlijk in Nederland heel weinig te vinden voor een babykamertje. Ik kan niet eens een mobiel vinden van Snoopy, en eigenlijk vind ik dat een must als je een thema voert. Ook met knuffeltjes houdt het snel op want ze zijn allemaal hetzelfde en dus allemaal met vliegeniers brilletje op. En Anel heeft op ieder Snoopy lime product hetzelfde plaatje staan. Wat dus gaat resulteren dat de Snoopykamer wit met lime en zwart gaat worden. Niet echt gezellig als ik deze producten en kleuren even in het kamertje visualiseer. Nu kan ik het wel uit Amerika halen maar daar is alles roze of blauw. En wij willen niet weten wat het word, dus ook geen optie. Daarin tegen hebben we nu een nieuw thema in gedachten… de Pond serie van Playgro. Daar is wel een mobiel van te koop en knuffels in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Maar ook een lakentjes, een lime groen dekentje en heel veel speelgoed. En allemaal te koop bij oa. Prénatal. Van de kleur lime groen zijn we niet afgestapt want het is een hele mooie kleur en als die kleine geboren is kan er blauw voor een jongen bij en knal roze voor een meid.. Ik ben misschien een zeikerd maar ik wil wel een super afgestyled en vrolijk kamertje waar alles precies op elkaar is afgestemd.

{ 12 comments… read them below or add one }

corres June 12, 2006 at 11:37

ja het klopt je bent een zeikerd maar ik weet zeker dat het een sfeervolle vrolijke kamer wordt voor onze kleine druktemaker

dlIIIb corres

vliegje June 12, 2006 at 14:11

ik ben er zeker van dat je kleintje deze diertjes even leuk zal vinden als snoopy
(ik persoonlijk ben absoluut geen snoopy-fan, veels te sober, steeds hetzelfde)
deze diertjes stralen zoveel meer vrolijkheid uit!

Kyja June 12, 2006 at 17:10

Leuk! Weet zeker dat het een supermooi kamertje wordt.

Liefs Kyja

carmen June 12, 2006 at 22:58

ik denk dat dit een erg leuk thema wordt, leuker dan snoopy. is weer eens wat anders.

kxss tante carmen

Tonny June 13, 2006 at 00:11

Leuk hoor Chant! Heb je ook al een mooi plaatje gevonden om op de muur te schilderen?

Kus Tonny

Daan June 13, 2006 at 06:59

Zo ben ik ook ! dat geeft ook helemaal niet.. Als het niet bij elkaar past vindt ik er weinig aan…

ben benieuwd hoe jullie kamertje wordt.. als die af is ga je hem dan showe?

Liefs daan

Erika June 13, 2006 at 14:40

Haha, echt zwanger!
Wel super jammer geen snoopy!! Want snoopy is een super hond!
Ik heb een paas Snoopy, easter bunny op een lint en hele grote hazen oren op zijn kop, ja je raad het al, uit amerika!!

Maar we snappen het wel hoor, allus hetzelfde anders ist nie af! Bij een tweede word je al een stuk minder veel eisend hoor! Mocht er ooit een derde komen, dan stap je helemaal van je principes af geloof ik. Ach wie weet mogen we dat nog beide mee maken!

Succes met je kamertje!!

KUzz

Wendy June 14, 2006 at 11:21

jaaa playgrow is super… ik heb er ook een leuke mobiel van. Super leuke dingetjes hebben ze er van en lime is altijd erug mooi.

Mar June 14, 2006 at 19:09

Heerlijk toch, dat je weet wat je wilt! Ik zou me heerlijk laten gaan hoor! Veel plezier met bedenken, uitzoeken, inkopen en inrichten!!
Mar

Marina June 15, 2006 at 15:18

Wat een enige site, chantal en leuk om het vervolg van je zwangerswchap te kunnen meebeleven. Ik ben benieuwd hoe de babykamer eruit gaat zien. Ik kan het dus lezen op deze site .. Super!

liefs van Marina

Audrey June 15, 2006 at 21:17

Ha Chant. Ook leuk, dat playgrow. Snoopy was ook wel errug leuk geweest hoor! Dit is wel ff vrolijker en kleurrijker, en leuk dat er veeeeeeel te koop is…lekker sjoppen. Groetjes aan Henkie. Joepiedoei!

Natazz June 17, 2006 at 11:50

Ik vind snoopy geweldig maar net wat je zegt er is weinig van te krijgen en allemaal hetzelfde. Snoopy 20 jaar terug helemaal hot toen was er vanalles te krijgen.

Playgro zegt me niets maar het ziet er wel heel leuk uit.

Ik wens je een heel fijn weekend
liefs Natazz

Leave a Comment

Previous post:

Next post: