Stoer

by Chantie on 3 November 2010

Gisteren de schirk van mijn leven gehad met Lars. Lars liep samen met ons de trap af om naar school te gaan, miste de laatste 4 treden…. en stuiterde zo naar beneden. Wat een afschuwelijk gezicht!! Geen heftige bloedingen, maar wel een voortand boven die helemaal naar achteren stond en een Lars die helemaal over zijn toeren was.

Onze tandartsen zitten allebei niet in de buurt dus belde ik op aanraden van de huisarts een tandartsen maatschap in Beverwijk. Lars kon langs komen om 12.00u, dat zou pas 3,5 uur later zijn!! In die tijd kan ik zelfs nog op en neer door de file heen rijden naar Waddinxveen, waar mijn tandarts zit en dan zijn we nog eerder klaar!!! Dus Lars in de auto en op naar de tandarts, waar Lars nog nooit geweest was. Waarom had ik dat ook zo’n tijd uitgesteld, nu is Lars zijn eerste ervaring met de tandarts gelijk heel slecht.

Lars zijn praten was inmiddels al veranderd in slissen en de beelden van Lars zonder voortand op de schoolfoto bleven maar in mijn hoofd rond tollen.

Uiteindelijk bij de tandarts aangekomen ging Lars naar binnen gaf Alex de tandarts een handje en ging heel lief in de tandartsstoel liggen. Alex drukte zijn tand recht en Lars gaf geen krimp!! Wat is ie toch stoer!!! De enige tranen die er waren, stonden bij moeders in de ogen van trotsheid. Er werden foto’s gemaakt van zijn gebit en daarop wees uit dat Lars zijn andere tand waar niets mee aan de hand leek te zijn er eigenlijk nog erger aan toe was dan de andere voortand en dat het 50/50 is of ze zullen blijven zitten.


Lars liep trots de praktijk uit met de foto van zijn voortanden in zijn hand en kon niet wachten op zijn kado die mama had meegenomen van huis en in de achterbak lag. Toystory’s dinosaurus Rex, Rex die wel een voortand mist…. tenminste nu alleen bij Rex nog, want hoelang ze bij Lars zullen blijven zitten is toch nog echt de vraag.

{ 7 comments… read them below or add one }

Emiel Nota November 3, 2010 at 14:57

Lekker mannetje is het ook hè!

Nu hopen dat het goed blijft zitten!

Knuffel van ons.

Carmen November 3, 2010 at 16:32

Wat is me neeffie ook een stoere vent!!

Sander November 3, 2010 at 18:11

Haha.. Lars beats mama in dapper zijn! Gelukkig zijn het zijn melktandjes en kunnen ze redelijk veel weer fixen.

Marjolijn November 3, 2010 at 20:27

Kan me voorstellen dat je je rotschrikt.
Stoer ventje heb je hoor.

XX

Loezju November 4, 2010 at 17:17

Pffff dat is inderdaad flink schrikken. Hopelijk blijven de tanden netjes zitten. Stoere vent hoor die Lars!

Saar November 6, 2010 at 12:01

Ach arm mannetje, was dat even schrikken!

85200000 December 19, 2014 at 10:25

Leave a Comment

Previous post:

Next post: