Zwangerschap en aankomen

by Chantie on 10 June 2006

Hoe zit het toch met het aankomen tijdens de zwangerschap?? Wanneer komen die kilo’s er nou bij?? Voor dat ik zwanger raakte in december woog ik 85 kilo. Tijdens de eerste maanden van mijn zwangerschap was ik zo misselijk dat ik er ongeveer 6 kilo vanaf gekotst heb en toen stond ik stil op zo’n 79 kilo. Daar ben ik eigenlijk stiekem heel blij om want als je al 85 kilo weegt en er nog eens zo’n 15 kilo bij komt weeg je toch 100 kilo. Maar ik ben nu bijna 6 maanden zwanger en weeg nu 80,5 kilo. Niet dat ik zo graag aan wil komen, eigenlijk helemaal niet, maar hoeveel kilo’s kan ik er nog bij verwachten??

{ 7 comments… read them below or add one }

correscorres June 10, 2006 at 21:18

als je maar gezond eet en niet te veel
snoept dan valt het allemaal wel mee
maar voor iedereen is het weer anders
of je veel vruchtwater hebt en of het
kindje groot of klein is.
veel vitamientjes is voor jullie alle
twee goed.

dlIIIb

Tonny June 10, 2006 at 23:23

Ja dat zal inderdaad, wat Corres zegt, wel heel erg per persoon verschillen. Maar volgens mij doe je het nu heel goed. Bijna 6 maanden zwanger en dus nog maar 1,5 kilo aangekomen, netjes toch?!

Na de bevalling ga je gewoon lekker veel wandelen met de kleine in de kinderwagen en dan loop je de bijgekomen kilo’s er vast snel weer af!

Kus Tonny

Wendy June 11, 2006 at 09:45

mij is verteld dat ik rond de 12 tot 15 kilo aan kan komen =) Maar wanneer… ik wacht het af!

vliegje June 11, 2006 at 11:57

hi,
ik weet niet veel van aankomen of andere zwanger-gerelateerde zaken, maar ik kwam hier tijdens mijn omzwervingen terecht, en ik wou gewoon even zeggen dat ik jouw log heel erg mooi vind met al die leuke figuurtjes. geniet nog van je zwangerschap!
groetjes
vliegje

Cat August 7, 2006 at 02:54

Hé Chan, maak je niet te sappel over dat aankomen. Ik ben van mezelf vrij stevig en was eigenlijk bést verbáásd over’t feit dat ik aan ‘t begin van m’n zwangerschap “máár” 80 kg woog (ik had me al járen niet meer gewogen, nú moest ik wel en had verwacht dat ‘t meer was). Ik heb godzijdánk níet lopen kotsen maar ik ben de 1e paar maanden wél afgevallen (vraag me niet hóe want ik heb ‘r écht niets voor gedaan. Is ook wel ‘s lekker om mee te maken!). Ging van 76 naar nu (8 mnd) 85 kg! En geloof me, ik eet álles waar ik trek in heb, zo heb ik bv ‘n gruwelijke drang naar AH roombroodjes ontwikkeld! ;-) Tzt zien we wel weer verder! ;-) Ennieweej, geniet ‘rvan en maak je voorál niet te druk! Grtz, Cat

Stretch August 21, 2016 at 09:31

The Canadian human rights tribunals and commissions, both provincial and federal, have suffered grave setbacks of legitimacy since they took on Ezra Levant. Ezra himself now has a TV show on Sun TV, and Coren and others are migrating there, along with sizable audiences. Without any change in the laws, the freedom of the HRCs to suppress expression have been drastically curtailed. They are still dangerous in principle and their ability to suppress expression should be abolished, but the climate of opinion has starved them of leeoyimact.TMDgntin

honda civic 2-door coupe March 7, 2017 at 12:04

Vicky Zelenka / If they want limited speech they need to go back to their Muslim homeland. In America we have the right to speak freely…..and no group of Muslims will take that right away.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: